Arvidssons blir guldpartner till Luleå Hockey

Vi brinner för Luleå Hockey, så är det bara. Vi har redan vår logotyp på sargen och våra kroppar på läktaren under i stort sett varje match. Nu är det dags för oss att ta vårt stöd ett steg längre och bli Guldpartner till Luleå Hockey. Vi låter vår extremt tydligt rödgulsvartfärgade produktionsansvarige Robert Arvidsson berätta mer:

– Att bli guldpartner innebär egentligen att vi nått över en viss nivå i vårt ekonomiska stöd till Luleå Hockey. Och det är ett stöd vi mer än gärna ger. Vi tror att Luleå Hockey är bland det viktigaste och bästa Luleå har, både för oss som bor i staden och som ambassadörer för resten av Sverige.

Om du som läser detta själv bor i Luleå, då vet du hur känslan var säsongen 21/22. Om du inte gör det, så hoppas vi innerligt att du får uppleva det någon gång. Vi har aldrig upplevt något så starkt, något så mäktigt, i nästan något sammanhang förut. Hela staden slöt upp bakom Luleå Hockey, då damlaget tog guld i SDHL och herrlaget nådde nästan – men inte riktigt – hela vägen.

– Att vi nu trappar upp vårt stöd till Luleå Hockey är ett bevis på vårt förtroende, och vi hoppas fler gör likadant. Precis som under fjolårets slutspel så gör vi det tillsammans – hela Norrbotten, hela Luleå, fortsätter Robert.

Vi på Arvidssons vill även uppmärksamma alla de som arbetar runt om lagen i föreningen. Vi känner igen vår egen kultur av att vara tillmötesgående och service minded, och inte minst att arbeta hårt för att uppnå kvalitet och resultat. Genom att öka vårt stöd vet vi att vi inte bara stärker elitlagen, utan hela föreningen och alla de människor som bidrar till regionens tillväxt och varumärke nationellt. Det är vi riktigt stolta över.