Våra takstolar

Lös din takstolsaffär med oss på Arvidssons och få experthjälp hela vägen från ritning till konstruktion och leverans. Äntligen är det enkelt att hitta rätt modell för drömhuset, maskinhallen, radhuset eller stugan!

Ett urval av våra olika takstolsmodeller

Vi på Arvidssons i Luleå har ett brett sortiment av högklassiga takstolar för alla typer av byggnader. Våra experter ritar upp takstolar som är unikt anpassade till dina behov och budget – från klassiska modeller som fackverkstakstolar till moderna lösningar för funkisvillor och designerhus.

Svårt att välja mellan de olika takstolsmodellerna?

Varje takstol har sitt särskilda syfte och funktion. På Arvidssons i Luleå hjälper vi dig att välja en modell som passar dina behov och byggnadens design. Kontakta oss så pratar vi mer!

Hitta rätt takstol för ditt bygge

Takstolar kan komma i alla möjliga former, storlekar, priser och utföranden. Är du intresserad av billiga modeller av hög kvalitet som underlättar hela byggnationen är Arvidssons i Luleå rätt för dig. Vi har designat, tillverkat och levererat takstolar för hela Sverige i många år. Vi tillverkar alla våra modeller i norrländskt trä. De är lätta i sin vikt, kan bära tungt och klarar alla snözoner och vindförhållanden. Vi är en tillverkare som bygger effektivt sett till pris och miljöpåverkan, helt enkelt ett smartare val.

Vi har erfarenhet av att bygga alla olika typer av takstolar

Det finns en rad olika typer av färdiga takstolar på marknaden. På Arvidssons har vi kapacitet och kompetens att bygga alla slags modeller, och självklart görs det alltid i norrländskt trä. Vi kan bland annat hjälpa dig som är intresserad av fackverks-, mansard-, pulpet, ramverks- och saxtakstolar. Det enda vi behöver av dig är vilka dimensioner som behöver för dina takstolar, resten ordnar vi.

Skräddarsydda takstolar för unika projekt

Vi erbjuder helt anpassade takstolar där vi tillsammans med dig ser över behov, vilken takmodell du är ute efter och vilka möjligheter som finns. Därefter ritar våra experter upp förslag på skräddarsydda takstolar utifrån din byggnation, ditt hus och ditt bygge.

Lokalproducerade takstolar och snabba leveranser

Alla våra produkter är CE- och PEFC-märkta och producerade i Luleå, men levereras över hela Norrbotten och Sverige på utsatt tid. Som kund följer du med i hela processen från skissbord till konstruktion och leverans.

PEFC-certifierade takstolar av norrländsk trä

PEFC – Program for Endorsement of Forest Certification – är en oberoende tredjepartscertifiering som tar hänsyn till hela värdekedjan från skog till färdig produkt. För att vi ska kunna nyttja den norrländska skogen en lång tid framöver arbetar vi endast med leverantörer som vårdar och förvaltar den på ett ansvarsfullt sätt. Vår PEFC-certifiering är ett kvitto på att våra takstolar kommer från skog som brukas hållbart och med hänsyn till både miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter.

Läs mer om PEFC här ››