Om Arvidssons

Sedan vi såg dagens ljus 2006 har vi stadigt vuxit till en av branschens mest erkända leverantörer. Vår försäljning började lokalt i Luleå, men sedan började våra takstolar beställas till riktnummer vi aldrig hört talas om. Nu är vi takstolsleverantören för hela Sverige. 

Se filmen om oss

Om en bild säger mer än 1000 ord, vad säger då en film? Se filmen om oss här.

Din partner i alla lägen

Vi vet att byggnationer kan vara komplicerade. Därför erbjuder vi smarta takstolslösningar som underlättar hela byggprocessen. I rådgivning och ritning tar vi alltid hänsyn till helhetsperspektivet, och våra takstolar sparar därför tid och pengar för hela bygget.

Stor erfarenhet för större resultat

På Arvidssons finns stor erfarenhet längs hela vår produktionslinje. Din order behandlas alltid av branschledande konstruktörer och tillverkare, vare sig det handlar om ett första rådgivningssamtal eller en sista finslipning. Vi kombinerar hundratusentals takstolars rutin med en vilja att varje dag vara bättre än igår.

Bröder, familj och företag

Vi började litet, och nu har vi vuxit oss stora. Att vårt familjeföretag bygger takstolar är ingen slump, för namnet Arvidsson bär på en lång släkthistoria av snickeri och konstruktion i Norrbotten. Generationer av nedärvd kunskap har resulterat i Sveriges smartaste takstolar. 

Vi tror på långsiktighet

Vi vill vara en del av Sveriges framtids säkra och hållbara byggande. Våra samarbetspartners väljs med omsorg och delar vårt förhållningssätt om att framtiden tas bäst om hand idag. 

Läs mer om hållbarhet och kvalitet ››

Ett bättre erbjudande

Från idé, till ritning, produktion och leverans är vi din lyhörda partner. Våra takstolarslösningar skräddarsys efter byggnadens form och stil, för en bättre helhet. Med Arvidssons som partner bygger du enklare, och framför allt – smartare.  

Läs mer om våra tjänster ››

Jobba hos oss

Vi söker alltid efter personer som gillar att arbeta med kroppen och ingå i ett lagbygge med täta fogar. Skicka en spontanansökan och låt oss ta det vidare!