Färdigkapad stomme
för ditt nästa byggprojekt

Med en färdigkapad stomme (FKS) från Arvidssons sparar du tid och pengar i hela byggprocessen. Konceptet innebär att vi ritar upp, kapar och levererar en komplett stomsats med instruktioner och uppmärkta komponenter till dig. Det gör att ni fort får upp stommen och kan gå vidare till nästa steg!

Har du räknat rätt på bygget?

Att bygga sin egna bostad, stuga, garage eller bastu ger en härlig gör-det-själv-känsla. Men det kan lätt rinna i väg i tidsåtgång och kostnad när det väl är dags att mäta, kapa och montera upp stommen på byggplatsen. Det innebär också en hel del riskfyllda moment och tunga lyft som också kan påverka byggets framfart negativt. 

Stort som smått – det ska vara enkelt att bygga

Med en färdigkapad stomme från Arvidssons får du upp byggnadens stomme på nolltid. Baserat på din byggidé presenterar vi ett ritningsförslag som du får ta ställning till. Efter det kapar vi alla delar i vår datorstyrda såg och märker ut respektive bit. Den färdigkapade stommen levereras sedan direkt till byggplatsen i paket uppdelade efter varje väggsektion. Det blir som att lägga ett enkelt pussel med färdiga ritningar!

Från idé till leverans av stomme

Ge ditt projekt en så effektiv process som möjligt med en färdigkapad stomme. På Arvidssons hjälper vi dig från tidigt skiss- och idéstadie till att leverera en färdig stomme som är redo att monteras.

Millimeterrättvisa för ditt bygge

Med en färdigkapad stomme får du minimalt med spill på byggplatsen. Vi fräser ur, spårar hammarband, syll och alla reglar vid fönster och dörrar. Vår kapmaskin har en precision på 0,1 millimeter och du kommer inte behöva såga till något på plats. Du kommer istället ha goda förutsättningar till att hinna resa stommen redan på samma dag som den kommit!

När ska du välja färdigkapad stomme?

En färdigkapad stomme fungerar utmärkt till de allra flesta byggnader och tillbyggnader. Till exempel attefallshus, villor, garage, friggebodar, stugor och fritidshus samt större ladugårdar och hallar. Oavsett vad så kommer en färdigkapad stomme att underlätta byggandet.

Få ett förslag på en färdigkapad stomme

Ta första steget. Hör av dig och låt oss skapa en bättre lösning för dina ändamål. Våra färdigkapade stommar är hållbara, precisa och kvalitetssäkrade, för ett smartare bygge.