Kvalitet och hållbarhet
för en bättre framtid

Vi vet att framtidens välmående påverkas av våra handlingar idag. Därför vill vi stå på rätt sida av historien och erbjuda ett hållbart, kvalitetssäkert och långsiktigt alternativ. Hos oss på Arvidssons har hållbarhet och kvalitet alltid gått hand i hand. 

Kvalitet i process och produkt

Drömbyggnationen blir inte verklighet utan slitstarkt trä av den bästa kvaliteten. Vi arbetar alltid kvalitetssäkert i vår produktionsmiljö som granskats, utvecklats och förfinats under femton år och genom 170.000 byggda takstolar, för Arvidssons CE-märkta trätakstolar ska bära långsiktigt, över många generationer. 

Hållbarhet hela vägen

Att vår byggprocess och produkt är hållbar är ett av våra kundlöften. Vi ska alltid ompröva och utmana vår produktionsprocess i syfte att hitta smartare och framtidssäkra lösningar för en grönare morgondag. 

Hållbart skogsbruk

Vi arbetar enbart med leverantörer som vårdar och förvaltar den norrländska skogen på ett ansvarsfullt sätt. Det hållbara skogsbruket är en förutsättning för att skogens material kan användas, och inte missbrukas. Vi bygger endast i norrländskt trä.

Smarta lösningar

Vi inte bara kvalitetssäkrar våra trätakstolar, utan utvärderar även vår arbetsprocess kontinuerligt för att nå bättre resultat. Vi gör allt för att erbjuda er den smartaste takstolslösningen. 

En bättre helhetslösning

Ta första steget. Hör av dig och låt oss skapa en bättre takstolslösning för dina ändamål. Våra trätakstolar är hållbara och kvalitetssäkrade, för ett smartare bygge.