Jobba hos Arvidssons

Våra medarbetare är den absolut största tillgången vi har på Arvidssons, därför jobbar vi varje dag för en miljö där alla trivs och framför allt vågar vara sig själva. Låter vi rätt för dig? Hör av dig, för vi är alltid nyfikna på personer med rätt inställning. 

Hitta hem hos Arvidssons

I Gammelstad strax utanför Luleå bedriver vi vår takstolsproduktion. Här samlas ett drivet gäng varje dag: rutin, energi och stort kunnande hos våra konstruktörer, hjullastare och takstolstillverkare är receptet för en fantastisk produkt. Olikheter är ett måste för utveckling, och utifrån dem bygger vi laget där alla får ta plats. 

Det här söker vi

På Arvidssons vill vi attrahera personer som gillar att hugga i och jobba nära tillsammans med andra. Vi är som bäst när vi arbetar tillsammans och lyfter varandra, för varje medarbetare utgör en viktig del av vår identitet.

En industriell pressmaskin

Arvidssons är en roligare arbetsplats

Att vi är ett familjeföretag märks på stämningen i både produktionshall och fikarum, det är familjärt helt enkelt. Hos Arvidssons är alla en viktig del i vårt lagbygge.

Våra medarbetare

På Arvidssons Takstolar är vi runt 20 medarbetare, och vi blir gärna fler. Här ger vi ordet till några av våra medarbetare.

Följ vår resa på Instagram

Vi vet att världen längtar efter mer Arvidssons, och vi delar gärna med oss. Klicka in på vår instagram och följ med på vår resa att lyfta Sveriges tak.

Lediga tjänster

Ta första steget till ett fantastiskt samarbete. Hör av dig till oss. Våra takstolar är hållbara och kvalitetssäkrade för smartare, bättre byggen.

 • Konstruktör

  Konstruktör

  Vi på Arvidssons Takstolar söker alltid fler härliga personer som vill vara en del av vår gemenskap. Sedan vi såg dagens ljus 2006 har vi stadigt vuxit till en av branschens mest erkända leverantörer, vi vill fortsätta växa och söker nu dig som vill bli vår nya konstruktör. Om jobbet Med en modern, ljus och...

  Läs mer och ansök

 • Takstolstillverkare

  Takstolstillverkare

  Vi på Arvidssons Takstolar söker alltid fler härliga personer som vill vara en del av vår gemenskap. Sedan vi såg dagens ljus 2006 har vi stadigt vuxit till en av branschens mest erkända leverantörer, vi vill fortsätta växa och söker nu dig som vill bli vår nya takstolstillverkare. Om jobbet Med en modern, ljus och...

  Läs mer och ansök

Vi står redo för dig

Hittar du inte jobbet för dig, men vet att du har något att tillföra? Hör av dig nu och låt oss skapa en relation som är allt annat än träig tillsammans.