Arvidssons summerar 2022

Det går fort när man har roligt och det är faktiskt svårt att greppa att vi bara är någon vecka bort från 2023. Med det sagt, låt oss summera året som gått här på Arvidssons, kvartal för kvartal!

Januari – April

Redan under inledningen av året fick vi anledning att fira då Daniel och David kapade den miljonte biten på vår sylvassa tyska klinga – Hundeggersågen. När tror ni vi når två miljoner?


Och så var det ju det här med utseendet. I februari var det dags för en helrenovering av vårt varumärke vilket ledde till en ny logotyp, grafisk profil och hemsida. Vi måste säga att det blev en riktig succé! Nu pryder den både fabrikens fasad, våra arbetskläder, sargen i Delfinen och viktvästarna på Crossfit Holistic.

Så här ser den nya loggan ut i sin rätta hemmiljö – bland hörselkåpor och kvalitetsvirke från norr. Det var som vanligt full fart i fabriken under mars månad!

April – Juli

Som att bygga lego fast lite, lite större! I april levererade vi riktigt rejäla takstolar till våra vänner på Söderbergs Bygg i Piteå.

Vi kallar den här bilden “Att vara ett med naturen”. När vårsolen började värma upp oss igen skickade vi ut Johan i urskogen för att spela in Arvidssons allra första film. Om du vill bedöma Johans och våra andras skådespelarinsatser kan du se filmen här!

Vi ska ju inte bara ha roligt på jobbet… Skämt åsido, trots total brist på försäsongsträning fick benen bära oss fram under Scaniamilen i maj månad. Tempot kan tyvärr inte jämföras med vår höga produktionstakt.

I samlad trupp avnjöt vi en sann gourmetlunch innan sommarsemestern. Vi kan inte riktigt minnas vilken restaurang det var, men uteserveringen ser helt klart bekant ut.

Juli – Oktober

Ett projekt där alla 132 takstolar mäter 22 meter. Det är alltså 2904 meter takstol. Typ 27 fotbollsplaner. Avståndet från vår fabrik till Gammelstad centrum. Eller bara en jobbig löptur. En bra start på hösten helt enkelt!

Hösten bjöd på många olika takstolsformer. Vet du vad denna modell kallas? Om du är osäker kan du läsa igenom vår lista av olika takstolsmodeller.

Så här satt våra konstruktörer mest hela tiden från juli till oktober. Och leveranserna då? Ja, efter färdigställandet i fabriken skickades dom runt till Sveriges alla hörn!

Oktober – December

I oktober fick Jocke från utlastning även ta ansvaret över våra transportbokningar. Här växer medarbetare med ansvar!

Pressure makes… grymma trästolar! I slutet av november fick vi äntligen vår femte press levererad till fabriken.

Ja… och så var det ju det här med hockeyn.

Det blir en hel del Luleå Hockey här på Arvidssons, och tillsammans fick vi bland annat uppleva en ruggigt spännande SM-final. Även om det inte i slutändan inte gick Luleås väg. Inför säsongen 2022/2023 bestämde vi oss för att bli Guld-partners till föreningen. Vi har även fått testa på våra egna hockey-färdigheter – hur det gick låter vi våra osagt.

Så låt oss avsluta 2022 med några bilder på vad vi helst gör tillsammans, förutom att leverera takstolar i världsklass förstås!