En riktig mil(jon)stolpe

När vi flyttade in i våra nuvarande lokaler på Terminalspåret i Gammelstad år 2017 installerade vi en fin novemberdag även en ny Hundeggersåg vilket är den mest mångsidiga CNC-automatiserade komponentsågen som finns. Idag, 53 månader senare, kapade våra sågoperatörer Daniel och David miljonbiten i Hundeggersågen.

  • När jag startade verksamheten fick vi införskaffa begagnade verktyg, och de var rejäla, men arbetet var till stor del tvungen att utföras manuellt. Som ett led i att skala upp produktionen blev det naturligt att investera i bättre, mer automatiserade verktyg för att ytterligare kunna öka kvaliteten och effektiviteten i leveransen. Att vi idag har kapat en miljon bitar i Hundeggersågen innebär, grovt räknat, att vi har tillverkat 170 000 takstolar sedan 2017, säger vd och grundare Johan Arvidsson. 

Med den volymen positionerar sig företaget som en av landets största takstolstillverkare.

  • Att vi har vuxit till en stor aktör i branschen skapar trygghet och utrymme för utveckling men det har aldrig varit nyckeltalet som vi värderat högst. För oss är det främsta betyget att vi har nöjda medarbetare och kunder. Det åstadkommer vi genom den bästa arbetsmiljön som i sin tur skapar den bästa produkten. Det jobbar vi hårt för, varje dag, avslutar Johan Arvidsson.