|

Konstruktör

Vi på Arvidssons Takstolar söker alltid fler härliga personer som vill vara en del av vår gemenskap. Sedan vi såg dagens ljus 2006 har vi stadigt vuxit till en av branschens mest erkända leverantörer, vi vill fortsätta växa och söker nu dig som vill bli vår nya konstruktör.

Om jobbet

Med en modern, ljus och väldisponerad fabrik i Gammelstad strax utanför Luleå bedriver vi vår takstolsproduktion. Här samlas ett drivet gäng varje dag; konstruktörer, hjullastare och takstolstillverkare. Vi gillar varandras olikheter, för utifrån dem bygger vi laget där alla får ta plats. Du kommer få ett varierande och roligt jobb med industriell tillverkning i trä. 

Vår ambition och målbild är ständig utveckling och förbättring för samtliga medarbetare. Som konstruktör kommer du vara ansvarig för projekt från beställning till leverans av färdiga produkter. I dina arbetsuppgifter ingår service och försäljning samt dimensionering av takstolar, bjälklag, pelare och balkar. Du kommer rita upp specialbeställda takstolar som våra takstolstillverkare därefter producerar, färdigställer och ser till att vi har ytterligare en nöjd kund med nya snygga, rejäla och hållbara takstolar.

Formell kompetens  

  • Utbildad byggnadsingenjör.
  • Utbildning i konstruktionsprogrammet Pamir är meriterande.
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Du bör trivas med att ha flera bollar i luften, ta egna initiativ och vara lösningsorienterad. Som person är du ambitiös och känner stolthet i det arbete du utför. Du har en vilja att alltid fortsätta lära dig nya saker. Du har en positiv inställning till arbetet och är samarbetsvillig. Då passar du som handen i handsken i vårt gäng. Vi gör varandra bättre, varje dag.

Anställningsform

Heltids tillsvidaretjänst med provanställning. Arbetet är förlagt till dagtid mellan klockan 07-16. Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med ansökan. 

Välkommen!