|

Takstolstillverkare

Vi på Arvidssons Takstolar söker alltid fler härliga personer som vill vara en del av vår gemenskap. Sedan vi såg dagens ljus 2006 har vi stadigt vuxit till en av branschens mest erkända leverantörer, vi vill fortsätta växa och söker nu dig som vill bli vår nya takstolstillverkare.

Om jobbet

Med en modern, ljus och väldisponerad fabrik i Gammelstad strax utanför Luleå bedriver vi vår takstolsproduktion. Här samlas ett drivet gäng varje dag; takstolstillverkare, hjullastare och konstruktörer. Vi gillar varandras olikheter, för utifrån dem bygger vi laget där alla får ta plats. Du kommer få ett varierande och roligt jobb med industriell tillverkning i trä. 

Vår ambition och målbild är ständig utveckling och förbättring för samtliga medarbetare. Arbetsrotation förekommer och arbetsuppgifter varierar från sågoperatör med CNC-kapsåg, takstolstillverkning, panelbearbetning och andra tillhörande uppgifter. 

Formell kompetens  

  • Tidigare arbete inom industri ses som meriterande.
  • Truckkort är meriterande.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, resten kan vi lära dig. Som person är du ambitiös och känner stolthet i det arbete du utför. Du har en vilja att alltid fortsätta lära dig nya saker. Du har en positiv inställning till arbetet och är samarbetsvillig. Då passar du som handen i handsken i vårt gäng. Vi gör varandra bättre, varje dag.

Anställningsform

Heltids tillsvidaretjänst med provanställning. Arbetet är förlagt till dagtid mellan klockan 07-16. Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med ansökan. Skicka in din ansökan genom att berätta mer om vem du är och vad du kan.

Välkommen!