Nya Arvidssons Takstolar

Sedan 2006 har vi byggt takstolar på Arvidssons. Ibland känns det som att vi började bara för några dagar sen, och ibland känns det som att vi aldrig gjort något annat. Men oavsett vad, så går det nästan inte en dag utan att vi lär oss något nytt, att vi utvecklas, och blir en starkare, bättre version av oss själva. För varje medarbetare som kommit in, för varje takstol vi levererat, för varje kund vi rådgett i planering och utförande har vi lärt oss mer och mer.

Vi har kort sagt uppdaterat oss själv varje dag sen vi grundades. Nu är det dags att uppdatera vårt utseende också. Vi har tagit hjälp av de skickliga design- och text-hantverkarna på Samuraj för att ta fram vår nya logotyp, såväl som en ny hemsida och allt som hör till för att skapa en stark, tydlig kommunikation som speglar det företag vi är idag.

Takstolen i vår logotyp lever kvar, men nu i en starkare, mer renodlad symbolform som tar för sig mer och blir en tydlig avsändare för oss. Vi har även gått från en blå färg till en gul som vi tycker både uttrycker hantverk men också ligger närmre det material vi främst jobbar med – norrländskt trä. Tillsammans med den nya logotypen tror vi att det kommer synas tydligare nu, när någonting har Arvidssons som avsändare.

Vi lanserar som sagt en ny hemsida nu också, och vi tycker att den får fram vilka vi är, hur vi arbetar, och vad vi vill åstadkomma på ett riktigt bra sätt, både vad gäller presentationen av våra produkter och om oss som arbetsgivare. Vi är helt säkra på att en av de viktigaste faktorerna för vår fortsatta framgång är att vi även i framtiden hittar personer som vill vara med och skapa Sveriges bästa takstolar och samtidigt ha en riktigt trevlig arbetsmiljö, och det här är ett viktigt steg i att hitta de perfekta matchningar vi söker.

Det finns såklart mer att berätta och mer att se, men det får vara tillräckligt med ord för stunden. Klicka runt på vår hemsida, håll utkik efter vår nya logotyp på stan, och hör gärna av dig med vad du tycker! Vi är riktigt taggade på nästa steg med Arvidssons, och vi ser en ljus framtid framför oss.